Verzendkosten €4,50 

brievenbuspakket met track en trace

standaard verzendtermijn: 4 tot 6 werkdagen

Gratis verzending vanaf €30,00

welkom bij romyillustrations!

kerst!

WOEHOEE! Er is iets leuks; er zijn namelijk weer KERSTKAARTEN! Hier shop je de meest gezellige kleurrijke, maar ook mystieke kerstkaartjes om in de knusse wintermaanden uit te delen aan vrienden en familie!

Hey! Wat leuk dat je komt kijken naar mijn grote passie, illustreren!

In mijn online creatieve domein (oftewel deze website) vind je veel verschillende ansichtkaarten, stickers, miniposters en gevouwen kaarten met kleurrijke illustraties! Ook kun je kijken in mijn maatwerk portfolio! Geboortekaarten, trouwkaarten....

Houd instagram (@romyeleonor) in de gaten voor de meest recente updates en acties :) 

Screenshot_20201018-143731_Instagram.jpg

Nieuwe collectie!

ansichtkaarten!

YAY! Nu staat de wintercollectie online! 

groenroze spatjes.png

Yay! Romyillustrations 

Een grote droom.

Ik droomde er al heel lang van om een eigen bedrijfje op te richten, waarin ik al mijn creatieve ideeen kwijt zou kunnen! En dat is gelukt! Mijn bedrijf heet romyillustrations. Romyillustrations zijn illustraties met veel kleur, geinspireerd op de dingen waar ik veel van hou: dieren, natuur en humor.

Kaartjes geven en krijgen is iets prachtigs, waarbij je iets persoonlijks aan iemand kan geven of van iemand kunt krijgen. Als echte 'kaartjeslover' kun je soms uren rondkijken welk kaartje het beste past bij degene aan wie je het wil geven.

Ik heb jaren lang zelf unieke kaartjes gemaakt voor iedereen om mij heen, voor verjaardagen, trouwfeesten, maar vooral ook zonder speciale reden, gewoon 'zomaar'. Niets is zo fijn als een kleine verrassing met lieve woorden en een mooi kaartje. Hoe leuk is het dat ik mijn creaties nu ook kan delen met anderen! 

Volg je mij al op instagram?

@romyeleonor

illustrator | kaartjes op maat | geboortekaartjes 

#romyillustrations
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by ROMYILLUSTRATIONS

Romy Joosten