roze lucht.jpg
roze spatjes klein.png

verzending en retour

vlinder.png
Verzendkosten

Per 21 oktober 2020 hebben alle bestellingen een vaste prijs voor verzending. De keuze hiervoor is gemaakt, omdat bestellingen veelvuldig beschadigd aankwamen of verloren raakten bij POST NL. 

Alle bestellingen worden automatisch als brievenbuspakketje verzonden.

Het brievenbuspakketje wordt verzonden met track en trace code. De verzendkosten bedragen €4,50. Als het product niet door de brievenbus past, zoals bij Posters A3, dan wordt het verzonden via een normaal pakketje. De verzendkosten bedragen hiervoor €6,95. 

Betaling

In de webshop kun je betalen met iDEAL, Paypal en Klarna.

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in plastic en in een envelop, om ervoor te zorgen dat ze ze mooi mogelijk bij jou terecht komen.  De kaarten worden binnen 4 tot 6 werkdagen op de post gedaan. Uitzonderingen hierop worden tijdig vermeld op de website en via Instagram. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op. Dan kijk ik wat er mogelijk is.

Retourneren

Ieder pakketje wordt met zorg en liefde ingepakt en verzonden. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je blij bent met je aankoop in de shop. Mocht het toch zo zijn, om welke reden dan ook, dat je niet tevreden bent, neem dan binnen veertien kalenderdagen na ontvangst eerst contact op via romyillustrations@gmail.com. Dan ga ik samen met jou op zoek naar een oplossing. Ook ontvang je dan het retouradres (retourneren naar mijn vestigingsadres is niet altijd mogelijk namelijk!). Onaangekondigde retouren kunnen hierdoor mogelijk kwijtraken en daardoor niet in behandeling worden genomen.

Oplossingsmogelijkheden zijn o.a.:

  • Het terugsturen van het pakket (in de volledig originele verpakking en staat). Aankoopbedrag wordt teruggeboekt exclusief verzend-en retourkosten. 

  • Bij schade aan het product ontstaan voor ontvangst van het product, ontvang je en vervangend product. Retour- en verzendkosten worden vergoed.

 

Let op, maatwerk producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. Indien er sprake is van schade aan het product die is ontstaan buiten de schuld van de koper om, worden alle kosten voor retour vergoed. 

Screenshot_20210422-093536_Instagram.jpg
envelop wit.png
envelop wit.png
envelop wit.png