top of page
roze lucht.jpg
roze spatjes klein.png

verzending en retour

vlinder.png
Verzendkosten binnen Nederland

Alle bestellingen worden in principe automatisch als brievenbuspakketje verzonden als het klein genoeg is om door de brievenbus te gaan..

Het brievenbuspakketje wordt verzonden met track en trace code. De verzendkosten bedragen €4,95. Als het product niet door de brievenbus past, zoals bij Posters A3 of meerdere notitieblokken, dan wordt het verzonden via een normaal pakketje. De verzendkosten bedragen hiervoor €7,50

Verzending naar Duitsland

De verzendkosten bedragen 9,95 euro met gratis verzending vanaf 90 euro. De producten worden als pakket of brievenbuspakket verzonden afhankelijk van de grootte, dit maakt geen verschil in de verzendkosten. De Retourkosten zijn hierbij voor de klant, tenzij er aantoonbare problemen of beschadigen zijn aan de producten, zie mijn algemene voorwaarden voor alle info. Voor uitleg hoe je kunt retourneren zie onderstaand kopje 'Retourneren'.

Afhalen bestelling

De verzendoptie "afhalen op woonadres' kan alleen gekozen na overleg voorafgaand aan het bestellen. Deze optie is alleen beschikbaar in geval van uitzondering, om zo in bepaalde gevallen te zorgen dat de ontvanger de bestelling snel kan ontvangen of omdat er andere redenen zijn. Helaas kan ik dit niet anders kan instellen in mijn shop, en staat deze optie wel tussen de 'gewone' verzendopties. 

Betaling

In de webshop kun je betalen met iDEAL, Paypal en Klarna.

Verzending en levertijd

De kaarten worden verzonden in plastic en in een envelop, om ervoor te zorgen dat ze ze mooi mogelijk bij jou terecht komen.  De kaarten worden binnen 4 tot 6 werkdagen op de post gedaan. Uitzonderingen hierop worden tijdig vermeld op de website en via Instagram. Zodra je bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op. Dan kijk ik wat er mogelijk is. De bestellingen worden stevig verpakt in (hergebruikt) verpakkingsmateriaal.

Retourneren

Ieder pakketje wordt met zorg en liefde ingepakt en verzonden. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je blij bent met je aankoop in de shop. Mocht het toch zo zijn, dat je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je ten alle tijden gebruik maken van het herroepingsrecht. Neem dan binnen veertien kalenderdagen na ontvangst van je bestelling eerst contact op via romyillustrations@gmail.com. Dan ga ik samen met jou op zoek naar een passende oplossing (zie hieronder). Ook ontvang je dan het retouradres (retourneren naar mijn vestigingsadres is niet altijd mogelijk namelijk!). Onaangekondigde retouren kunnen hierdoor mogelijk kwijtraken en daardoor niet in behandeling worden genomen.

Oplossingsmogelijkheden zijn o.a.:

  • Het terugsturen van het pakket (in de volledig originele verpakking en staat). Aankoopbedrag wordt teruggeboekt exclusief verzend-en retourkosten. Waarschijnlijk heb je  het pakketje wel geopend, zodat je het kon bekijken, Dit is geen probleem, echter dienen de producten onbeschadigd retour gestuurd te worden. Hierbij mag ook de neutrale papiergeur niet verstoord zijn door bijvoorbeeld parfum en sigaretten.

  • Bij schade aan het product ontstaan voor ontvangst van het product, ontvang je en vervangend product. Retour- en verzendkosten worden in dit geval wel vergoed.

 

Let op, maatwerk producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. Indien er sprake is van schade aan het product die is ontstaan buiten de schuld van de koper om, worden alle kosten voor retour vergoed.  Voor meer informatie hierover, zie algemene voorwaarden.

LET OP: mocht het systeem onverhoopt te weinig verzendkosten berekenen of de klant kiest voor een andere verzendmethode dan aangegeven. dan behoudt Romyillustrations het recht om voor verzending contact op te nemen met betrekking tot het verschil in verzendkosten en hier een extra betaalverzoek voor te sturen. Het systeem is niet foutloos en soms kan het voorkomen dat de klant een brievenbus verzending kan kiezen terwijl de producten hier niet in passen. Mocht de klant ervoor kiezen om niet meer te willen betalen, dan staat het de klant vrij om de order te annuleren, evenals dat hierbij Romyillustrations hierbij de keuze moet maken de order te annuleren. Hierbij ontvangt de klant het volledige aankoopbedrag incl. al betaalde verzendkosten terug.

Screenshot_20210422-093536_Instagram.jpg
envelop wit.png
envelop wit.png
envelop wit.png
bottom of page